Gaggia avkalkning 250 ml 6 st
Spara 2%

Beskrivning

Så avkalkar du din Gaggia espressomaskin

Se till att avkalka din espressomaskin regelbundet. På så sätt förlänger du dess livslängd, och du säkerställer att din espressoutrustning alltid är ren och därmed brygger en bättre espresso.

  1. Först gör du blandningen av vatten och avkalkningsvätska; de 250 ml kan du använda på 2 eller 3 gånger, beroende på hur ofta du avkalkar espressomaskinen. Om du gör det ungefär var 4–5 veckor räcker det med 1/3 av flaskan, annars använd hälften.
  2. I själva grupphuvudet på espressomaskinen sitter ett litet filter med en skruv i mitten; den ska du lossa så att du kan ta av filtret.
  3. Placera en kopp under grupphuvudet. Det är viktigt att du inte har portafiltret/filterarmen i espressomaskinen medan du avkalkar.
  4. Efter detta slår du bara på bryggknappen, så att vattnet rinner i cirka 20 sekunder, varefter du stänger av igen.
  5. Låt espressomaskinen stå i 15–20 minuter utan att du rör den.
  6. Sätt på bryggningen igen i cirka 20 sekunder, stäng av den och låt den vila i 15–20 minuter.
  7. Fortsätt så tills vattentanken är tom.
  8. Rengör vattentanken ordentligt och fyll den med friskt, rent vatten.
  9. Låt hela innehållet i vattentanken rinna igenom maskinen.
  10. Då är din espressomaskin klar att användas igen. Vi rekommenderar att du slänger den första koppen du brygger efter avkalkningen.

Tekniska specifikationer

Funktion Avkalkning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fra Gaggia

Gaggia avkalkning 250 ml 6 st

953,92 ,-
936,43 ,-
spar 17,4905
Leveranstid
6-10 dagar

Tilføj til favoritter

Paketinnehåll

Se detaljerat innehåll
Produktfördelar
Referens: A1840 EAN13: 8012335000138
Gaggia Gaggia uppfann tekniken bakom espressomaskinen, år 1938 och sedan dess har de varit stora inom espressovärlden. Om du drömmer om en autentisk italiensk espresso, så är Gaggia helt klart värt att se närmare på.
Loading...