- Spara -524,54 ,-
- Paket
Ring 70 777 303 för vägledning eller besök Danmarks största showroom för espressomaskiner.
Bryggrecept:
Använd 15–25 g färskmalet kaffe per 2,5 dl kopp.
Filtret fuktas, kaffe fylls på, 94°C nykokt vatten hälls långsamt över kaffet i cirkulära rörelser mitt emellan centrum och kant tills önskad mängd uppnåtts.
Brygg- och extraktionstid är ca. 4 min.
|
Hario Papir Filtre 2 Kop. 100 Stk |
|
|
La Cafetière Manuel Kaffemølle Stål |
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Hario filterbryggset är det perfekta paketet för dig som vill skapa en fantastisk kaffeupplevelse.
Filterbrygg eller pour over är en bryggmetod där du brygger ditt kaffe direkt ner i en kanna och får ett smakrikt och aromatiskt kaffe.
Detta set består av:
Drippern är tillverkad i keramik i en klassisk och elegant design som gör filterbryggning till en unik upplevelse. Dessutom kännetecknas den av en mycket bra värmehantering. Dess koniska form och speciella räfflor på insidan av drippern ger ett perfekt vattenflöde.
Denna eleganta V60 Range Server är gjord av värmebeständigt glas, vilket är perfekt för servering av varmt kaffe. Dess mångsidighet gör den till ett nöje att ha i köket.
Hario Buono-kittel är det perfekta verktyget när man brygger pour-over-kaffe. En imponerande kombination av form och funktion i ergonomisk design. Dess långa smala pip är designad för att hälla exakt, så att du enkelt kan kontrollera hastigheten och placeringen av det varma vattnet under hela bryggningen. Kitteln har en kapacitet på 1 liter.
There are no available reviews. Write your review.
check_circle
check_circle