Ring 70 777 303 för vägledning eller besök Danmarks största showroom för espressomaskiner.
Bryggrecept:
Använd 15-25 g nymalen kaffe per 2,5 dl kopp.
Fukta filtret, fyll på med kaffe, 94°C nykokt vatten hälls långsamt över kaffet i cirkulära rörelser mitt mellan centrum och kant till önskad mängd.
Brygg- och extraktionstid är ca. 4 min.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Hario Cup är en fin dripper från japanska Hario i klar plast samt med en klassisk och elegant design.
Med den här typen av filterbryggning uppnår man en annorlunda fyllighet i smaken, samtidigt som man filtrerar bort oönskade partiklar.
Denna japanska pryl ger dig möjlighet att få ut det mesta av ditt kaffe på ett enkelt och effektivt sätt. Filtermetoden är riktigt rolig och ger möjlighet att experimentera med kaffe. Överraska dina vänner med rik smak och arom av kaffe och tekniken för dess tillagning!
Hario Cup ger dig 3 stora koppar eller upp till 6 små koppar.
Plastversionen är det billigaste valet bland V60-drippare, men den är lika bra som andra versioner vad gäller smakupplevelsen. Dessutom ger materialet hållbarhet och bekvämlighet om du vill använda Hario V60 när du reser.
Dess koniska form och speciella räfflor på insidan av drippern ger utmärkt vattenflöde. För att brygga gott kaffe behöver du nymalt kaffe av hög kvalitet, ett filter och din favoritkopp eller kanna. Sätt filtret i drippern och placera den på behållaren som du använder för att servera kaffe. Bryggtiden tar bara 3 - 4 minuter.
En annan fördel med denna metod är att den är extremt enkel att underhålla. Efter användning behöver du bara ta bort filtret och tvätta drippern under rinnande vatten eller i diskmaskin.
There are no available reviews. Write your review.
check_circle
check_circle