La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU
Spara 20%
La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU La Pavoni Professionell Guld LPLPRG01EU

Beskrivning

La Pavoni Professional Gold är en elegant och stilren espressomaskin som passar perfekt in i det moderna köket.

Maskinen är utrustad med en indikator för vattennivån i pannan samt ett manometer som visar trycket i pannan och därmed indikerar om maskinen är uppvärmd. Maskinen är redo för bryggning när temperaturindikatorn lyser och pilen i manometern står i den gröna zonen.

La Pavoni lever-espressomaskiner möjliggör en bättre utvinning av det malda kaffet tack vare sin bryggmetod, det hydrauliska förinfusionssystemet. Med denna bryggmetod uppnår man det krämiga lagret (crema) i kaffet, känt som espressons sanna hemlighet.

Bryggmetoden består i att du drar handtaget ner på maskinen för att göra en flush. Detta säkerställer att du alltid har ett rent grupphuvud och att grupphuvudet kommer upp i temperatur. Temperaturen på grupphuvudet är mest optimal när den är mellan 90–95 grader.

När temperaturen är optimal sätts portafiltret med nymalet kaffe i maskinen, där du drar upp handtaget och gör förinfusion. Därefter sänker du handtaget med rätt intensitet. Det optimala trycket är 7–9 bar under de första 10 sekunderna, varefter trycket naturligt kommer att sjunka. Själva bryggningen bör pågå i 20–25 sekunder för optimal extraktion.

Denna bryggmetod bevarar alla de bästa aromerna från kaffet och ger en fyllig och långvarig eftersmak.

Maskinen är dessutom utrustad med en ångstav som ger dig möjlighet att göra en härlig cappuccino eller caffe latte. Ångstaven ser till att mjölken blir luftig, varm och skummig.

Tekniska specifikationer

Maskinkategori Semiautomatisk
Diameter filterkorg 51 mm
Värmare HX värmare
Förmalet kaffe Ja
Enkel filterkorg Ja
Dubbel filterkorg Ja
Mjölksystem Ja - steamer
Färg Trä, Guld
Effekt 950 W
Bredd 20 cm
Höjd 32 cm
Djup 29 cm
Vikt 5,5 kg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

La Pavoni Esperto Edotto LPLESE01EU

15 892,05 ,-
12 688,20 ,-
spar 3203,85
Leveranstid
Sista produkten i lager

Tilføj til favoritter
Produktfördelar
Referens: 28L-2228099 EAN13: 8010072228099
La Pavoni La Pavoni är en av världens äldsta tillverkare av espressomaskiner och har sedan 1905 varit synonymt med italienskt kaffe.
Loading...